Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Od miesiąca regularnie, codziennie biegam, no a że moja MP3 nie pomieści zbyt wiele utworów (mam 512 MB , ale to mi w zasadzie wystarcza na jakiś czas) muszę je często zmieniać. Co polecacie jako dobry 'kop' do biegania? Nie chcę tu jakichś k-pop czy innych azjatyckich tworów, po prostu nie uznaję tego za muzykę.
A w czym gustujesz? J aogólnie trochę z rocka i indie rocka mogę polecić. W sumei z popu też.
brytyjski rock (taki i do tańca i do slłuchania przed snem) , pop, pop-rock, metal, hard rock, heavy metal, grunge, elektronika, dance, muzyka filmowa *ufff, biorę oddech* country, lata 20-30-40-50, lata 60-80...:P
BYLEBY NIE PO POLSKU I CHIŃSKU CZY TAM JAPOŃSKU ;P
Ja tam, Muse, Panic! At the disco, The White Stripes czy chociażby Kasabian lubię, goroco polecam .3.
Znam wszystkie te kapele, fanką P!ATD byłam przez całe niemal technikum, rysowałam nawet koleżance ich lwie wersje i mówiłyśmy do siebie imionami Brendon i ktośtam ah wariackie czasy X3
Playlista "Rowerzysty"
*- ulubione
Knife Party- Resistance, Rage Valley*, Bonfire*, Cendipende, Fire Hive*, LRAD, Power Glove*, Boss Mode, D.I.M.H*, EDM trend machine*, Internet Friends, Give it up*, Red dawn*
Bob One ft. Bas Tajpan - Daj z siebie wszystko*
Bob one- w co wierzysz*
Bas tajpan- Dla moich ludzi
Bas tajpan- poczuj to (ustawiony kontakt Wastrpl/m)
Guns n Roses- Paradise city* (dzwonek w telefonie), Welcome to the jungle, Nightrain, knockin on heaven's door*
Oczywiście wiz khalifa (ostatni dodany utwór do biblioteki to See you again)
No tyle wyłowiłem ze swojej biblioteki utworów gdzie jest ich ponad 500
Wiadomość dodana po 13 min 35 s:
+ jeszcze włączony GPS gdy nie ma się gdzie jechać
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 677 kB (Maksimum: 760.35 kB) ]